Zamknij Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Szkolenie online: Ekspansja na rynek francuski i niemiecki firm spożywczych

3 minuty czytania.

Polska Agencja Inwestycji i Handlu oraz właściciel firmy doradczej Gestion organizują praktyczne szkolenie ze strategii sprzedaży eksportowej w branży spożywczej - na przykładach polskich firm, które z sukcesem weszły na trudne ale dojrzałe rynki takie jak, Francja i Niemcy.

Szkolenie rozpocznie się 11 października br. o godzinie 9:30 i prowadzone będzie na platformie ZOOM. Szkolenie potrwa 3 godziny. 

Celem szkolenia jest wskazanie co stoi za sukcesem polskich i nie tylko eksporterów z sektora spożywczego.

Podczas spotkania uczestnicy dowiedzą się:

  • Jakie rynki eksportowe wybierają najczęściej przedsiębiorcy w branży spożywczej i dlaczego?
  • Jaką strategię wejścia na dojrzały rynek zaadaptować - study cases?
  • Jaką rolę pełnią czynniki kulturowe w dostosowaniu oferty na rynek eksportowy?


Szkolenie poprowadzi:

  • Mateusz Mazur, Starszy Konsultant, Centrum Eksportu, PAIH,
  • Monika Piwek-Lebeau, Business Development Manager Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Paryżu,
  • Dorota Kafara, Business Development Manager Zagranicznego Biura Handlowego PAIH we Frankfurcie,
  • Paweł Mieczan, CEO, Gestion.


Webinarium będzie prowadzone w języku polskim.

Udział jest bezpłatny. Liczba miejsc ograniczona.

Zapisz się już dziś!

Formularz rejestracyjny dostępny jest tutaj.